JATKOSOTA

Tervetuloa Jatkosota klaaniin!


Jatkosota klaani on tuore 17.3.2021 perustettu aktiivinen suomalaisklaani. Klaani on pohjimmiltaan lähtenyt liikkeelle muutaman pelaajan aktiivisesta halusta perustaa oma rennolla ilmapiirillä, mutta kilpailuhenkisellä otteella oleva klaani. Haemme ennenkaikkea aktiivisia ja innokkaita pelaajia. Klaani on tarkoitettu kaiken ikäisille, mutta henkisesti pitää löytyä "järkeä", jotta ilmapiiri pysyy hyvänä.  Klaani kehittynyt hurjan nopeasti jo muutamassa päivässä ja haemmekin nyt lähinnä th11 tai suurempia kyliä osaksi mahtavaa porukkaa. Tervetuloa mukaan!

Jatkosodalla on myös oma discord server, jonka löydät täältä: https://discord.gg/ghkdGU899R

 

Säännöt löydät alta:

Yleiset säännöt:

1. Hyvä ja positiiv
inen ilmapiiri on klaanissa säilytettävä. Toisten nimittely ja haukkuminen tietää kenkää välittömästi.

2. Donauksissa noudatetaan seuraavia periaatteita:    

  1.  Täytä muiden pyynnöt ennen kuin teet omia juttuja (mikäli joukkojen tekemisessä menee hetki, niin ilmoita chatissä)
  2. Ei lvl rajoja pyyntöihin. 
    1. Poislukien sotapyynnöt (aina MAX)
    2. Titaaniliigassa ja legeliigassa olevat voivat pyytää max joukkoja
    3. PS. klaanissa on aktiivisia lähes max kyliä, joten todennäköisyys isolevusille joukoille on suuri.
  3. Donauksissa pyrittävä pitämään vähintään 1:5 raja. Pyri mieluusti 1:1 donauksissa, jolloin kaikki saavat joukkoja. (Muistamme kyllä aina tilannekohtaisesti katsoa donauksia --> pieniltä kyliltä ei odoteta suuria määriä, mutta donaa aina kun voit)
  4. Pyyntöihin laitetaan mitä haluaa (tarkasti). Mikäli et tiedä mitä kannattaisi olla niin kysy.  
  5. Joukkoja voi pyytää myös "Defu" pyynnöllä, jolloin saat linnaasi joukkoja, jotka kykenevät ampumaan ilmaan ja maahan tai ovat muuten haastellisia defussa (koira, saalistaja, icegolem)

3. Jos et ole varma miten kannattaisi edetä pelissä, niin kysy rohkeasti. Alla kuitenkin muutama perus periaate:

  1. Älä rushaa ainakaan TH8 leveliltä eteenpäin. (kaikki/lähes kaikki tappiin ennen TH:ta)
  2. Ole aktiivinen ja puhelias niin apua löytyy.
  3. Mikäli saat gemejä haltuusi suosittelemme säästämään herojen uppimiseen myöhemmillä TH tasoilla. (Itse teet päätöksen miten käytät, mutta vanhojen pelaajien vinkkinä tämä)
  4. TH uppisimisen jälkeen suositeltava järjestys uppimiselle on: prioriteetti 1: CC, campit, barracksit, labra, spellikattilat, prioriteetti 2: varastot, defut, prioriteetti 3: ansat, muurit, collectorit. HUOM! Tämä kaikki voi vaihdella omasta tilanteestasi ja TH tasosta. Tässä vain esimerkki siitä miten kannattaa tehdä.OBS! Herojen uppaaminen on suositeltavaa mahdollisimman nopeasti (helpottaa omia hyökkäyksiäsi)     

4.  Kannustamme tekemään kisoissa aina max pisteet, kuitenkin vähintään 1000 pistettä. (pikku accot tai vastaavat ei ole välttämätöntä)  Olethan auttamassa klaania ja teet oman osuutesi, mikäli ei kaikki tasot meinaa täyttyä. :)

5. Klaaniin haetaan suomenkielisellä pyynnöllä, mutta ei pelkästään oletuspyynnöllä. Tämän lisäksi hyväksyjän tulee tarkastaa seuraavat asiat:

  1. Onko henkilöllä sota kesken ja onko hyökkäykset tekemättä (sotakarkureita ei hyväksytä)
  2. Onko kylä pahasti rushattu (ei oteta mukaan sotiin ja tämä tulee selittää henkilölle)
  3. Donausten määrä kertoo yleensä panostuksesta ja aktiivisuudesta (korkea TH, vähän donauksia ei välttämättä ole kovin hyvä asia) 
  4. Henkilö, joka päästää uuden jäsenen sisään on vastuussa uuden jäsenen haastattelemisesta ja ohjeistamisesta. Mikäli sisäänpäästäjä ei ehdi haastattelemaan ja ohjeistamaan uutta jäsentä tulee hänen varmistaa, että joku muu sen tekee. (Haastattelun ja ohjeistamisen hoitaa yksi henkilö, jotta se on mahdollisimman selkeää uudelle tulokkaalle)


6. Ylennyksiä voi klaanissa jakaa vain seuraavat käyttäjät: IcarosAbsolut, Kieppi, Ripper ja Miro. Poikkeuksena tähän on se, että jos ko. henkilöt erikseen antavat luvan ylennykselle esim. discord keskustelussa vast.

  1. Ylennyksiin vaaditaan aktiivista pelaamista, keskustelua ja donaamista.
  2. Co-liidun arvon saa osoittamalla arvonsa klaanille ja panostamalla klaanin hyväksi. Esimerkiksi toistuvasti muita auttamalla ja sodassa aktiivisella panoksella.
  3. Mikäli saat ylennyksen (Co tai Elder) huolehdi omalta osaltasi siitä, että sääntöjä noudatetaan.

 Sotasäännöt:

1. Huolehdit itse kilpesi vihreälle tai punaiselle. Pääsääntöisin sodat alkavat klo 20:00, kun edellinen päättyy.

2. Sodassa tehtävä molemmat hyökkäykset poikkeuksetta. 

3. Ensimmäinen hyökkäys sodassa tulee tehdä numeroon josta saat lanan. Jos tämä ei ole mahdollista, omaan numeroon tai kysy apua.

4. Toinen hyökkäys mielellään kylään jonka saa lanattua, mutta huomioithan sen, että mikäli oman numerosi (peilin) alapuolella on lanaamatta kyliä, tulee ne hoitaa pois ennenkuin hyökätään ylempiin kyliin. Tarvittaessa kysy neuvoa.

5. Mikäli tulet myöhässä ja kaikki kylät joista oli mahdollisuus saada lana on jo tehty voit kysyä neuvoa mihin menet scouttimaan tai vedät harjoittelu vedot oman tasoisiin kyliin. (yläkylien loottereista ei pidetä)

6. Pohdi tarkkaan millaisia joukkoja käytät sodassa. Klaani on kilpailuhenkinen, joten tee aina parhaasi. Käytä parhaita joukkoja mitä on saatavilla. HUOM! aina sodassa max joukot (sisältää täydet joukot, kaikki herot hereillä, spellit täynnä ja  max cc mukana)

7. Emme luovuta sodassa vaikka tappio näyttäisi varmalta. Kaikki vedot vedetään täysillä loppuun saakka.




Kommentit